Besteed je financiële administratie uit aan Adfivé!

EENVOUD, GEMAK EN ALTIJD UP-TO-DATE

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt en verplicht je tot niets.

close-up-pen-market-research

Verzorging financiële administratie

Wij verwerken je financiële administratie van A tot Z voor een vast bedrag per maand. Altijd persoonlijk contact en een snelle reactie op al jouw vragen!

finance-concept-selective-focus-microchip-credit-card-debit-card

Automatische
bankkoppeling

Je kunt profiteren van de automatische bankkoppelingen. Alle bankafschriften staan meteen in je boekhouding. Je hebt altijd inzicht in je bankmutaties!

digital-tablet-screen-smart-tech

Online inzicht via dashboard en app

Alle relevante financiële informatie binnen één dashboard en app om zo sneller en beter inzicht te hebben in je financiën en beslissingen te kunnen nemen.

big-data-technology-business-finance-concept

Digitaal financieel archief

Alle inkoopfacturen, bonnen, verkoopfacturen, overeenkomsten, contracten, e.d. worden digitaal bewaard in Exact Online.

beautiful-young-call-center-assistant-smiling-isolated

Ondernemers helpdesk

Heb je vragen over je financiën of kom je ergens niet uit. Wij zijn bereikbaar via mail, Whatsapp en telefoon..

businessman-hand-takes-percentage-symbol-icon-interest-rate-financial-mortgage-rates-concept

Aangifte BTW

Wij verzorgen digitaal je kwartaalaangifte BTW. Zo ben je altijd op tijd!

pexels-ilya-klimenko-3844565

Aangifte inkomstenbelasting

Na de afronding van de financiële administratie verzorgen wij ook je aangifte inkomstenbelasting.

pexels-serpstat-572056

Overige diensten

Alle overige diensten kunnen wij voor jou verzorgen tegen vaste tarieven.

Verzorging financiële administratie

Elke ondernemer is verplicht een financiële administratie bij te houden. Een goede financiële administratie is een belangrijke pijler van een gezonde onderneming. Je kunt op basis van een actuele administratie tijdig reageren op nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Wij nemen je de volledige administratie uit handen of controleren deze voor je. Doordat wij de administratie periodiek zien, zijn wij alert op verbeterpunten en kunnen je voorzien van proactief advies.

302984832wqe
302984832wqe

Automatische bankkoppeling

De online bankenkoppeling leest automatisch bankafschriften in waarna wij deze eenvoudig kunnen verwerken. Wij hebben daarom realtime inzicht in je banksaldo. Deze functionaliteit biedt ons optimale effectiviteit in combinatie met de Rabobank, ING en ABN AMRO. Voor overige banken kun je een MT940 bestand downloaden welke wij kunnen inlezen.

Online inzicht via dashboard en app

Met overzichtelijke real-time dashboards en app heb je direct overzicht van alle belangrijke zaken waar je op wilt sturen. Je kunt direct doorklikken naar de belangrijkste kengetallen. Dashboard met balans, winst & verliesrekening, openstaande inkoopfacturen, openstaande verkoopfacturen, gekoppelde documenten en de onderliggende boekingen.

302984832wqe
302984832wqe

Digitaal financieel archief

De bewaarplicht is een eis vanuit de Belastingdienst die stelt dat iedere ondernemer zijn complete boekhouding minimaal 7 jaar moet bewaren. Dit mag zowel op papier als digitaal. De Belastingdienst stelt deze eis, zodat zij tot 7 jaar terug controles kunnen uitvoeren op je administratie. De makkelijkste manier om aan de bewaarplicht te voldoen, is door je administratie bij te houden met behulp van online boekhoudsoftware. Met een cloudoplossing als Exact kun je je facturen en bonnen eenvoudig bijhouden en opslaan. Zo voldoe je aan de bewaarplicht en worden er automatisch back-ups gemaakt van je complete administratie.

Ondernemers helpdesk

Onze ondernemers helpdesk helpt je gratis via mail, whatsapp of telefonisch bij vragen over het voeren van je administratie met online boekhouden. Heb je bijzondere kosten, vragen over BTW of kom je financiële zaken tegen die je lastig vindt? Onze ondernemers helpdesk zal je uit de brand helpen.

302984832wqe
302984832wqe

Aangifte BTW

Door de vele wijzigingen in de wet- en regelgeving is het niet altijd even gemakkelijk om aangifte omzetbelasting te doen. Het kan veel tijd kosten en daarnaast dient de aangifte tijdig te worden ingediend. Wij beschikken over de kennis en ervaring om de aangifte tijdig en compleet in te dienen. Wij beoordelen de omzetbelastinggevolgen wanneer je goederen of diensten levert naar het buitenland en of je voldoet aan de factuurvereisten.

Aangifte inkomstenbelasting

Iedereen wil zo weinig mogelijk belasting betalen. Wij zorgen ervoor dat je aangifte correct wordt ingevuld. We houden daarbij rekening met alle fiscale faciliteiten en mogelijkheden die voor jou van belang zijn. Wij verzorgen de aangiften voor zowel ondernemers als particulieren.

302984832wqe
302984832wqe

Overige diensten

Alle overige diensten kunnen wij voor jou verzorgen tegen vaste tarieven.